Vad är ett Glase-konto?

Glase-kontot är ett förbetalt konto. Det innebär att för att kunna betala eller skicka pengar så behöver du fylla på ditt Glase-konto först. Ingen fara, det är enkelt att fylla på! När du fyllt på ditt Glase-konto kan du enkelt betala och skicka pengar till dina vänner i realtid! Detta innebär att när du skickar pengar från ditt Glase-konto kommer de fram till din vän direkt! Du behöver inte längre vänta några dagar innan pengarna kommer fram till din vän.

Hur lägger jag till ett Glase-konto?

Du behöver inte lägga till Glase-kontot själv. Glase-kontot kommer att läggas till automatiskt för alla Glase-användare efter registreringen. Kika under 'Konton'. Här kan du se att ditt alldeles egna Glase-konto finns med i listan!

Hur fyller jag på mitt Glase-konto med mitt betal- eller kreditkort?

Att toppa upp med kort är jätteenkelt! Se hur du gör det här!

Är det säkert att fylla på mitt Glase-konto med kort?

Ja! Vi sparar inte din kortinformation under något tillfälle under påfyllningen. Vi använder oss också av 3-D Secure som extra säkerhet.

Hur fyller jag på mitt Glase-konto med mitt bankkonto?

Att fylla på är enkelt! För att komma igång behöver du bara följa instruktionerna nedan:

1. Gå till 'Konton' via menyn, tryck på (i)-ikonen. Dina kontodetaljer kommer att visas.
  2. Klicka på 'Hantera pengar'. Säkerställ att det konto du väljer att skicka från är ditt Glase Faktura-konto eller Mitt bankkonto.
  3. Fyll i den summa du önskar fylla på med och godkänn överföringen med din Glase PIN-kod eller genom fingeravtrycksautentisering.

Ditt Glase-konto är nu redo att användas. Kom ihåg att du kan fylla på ditt konto närsomhelst, vart du än är i världen!

Hur lång tid tar det att fylla på mitt Glase-konto?

Ditt Glase-konto fylls på direkt!

Hur kan jag skicka pengar från mitt Glase-konto till mitt bankkonto?

Att skicka pengar från ditt Glase-konto till ditt bankkonto är enkelt, följ bara dessa steg:

1. Gå till 'Konton' via menyn, tryck på (i)-ikonen. Dina kontodetaljer kommer att visas.
  2. Klicka på 'Hantera pengar'. Säkerställ att det konto du väljer att skicka från är ditt Glase-konto.
  3. Fyll i den summa du önskar fylla på med och godkänn överföringen med din Glase PIN-kod eller genom fingeravtrycksautentisering.

Du är nu klar! Summan kommer att sättas in på ditt bankkonto inom 1-2 bankdagar.

OBS: Säkerställ vilket konto du skickar till/från. Skickar du från ditt Glase konto till ditt bankkonto eller tvärt om? Du kan enkelt ändra riktning på överföringen genom att klicka på 'Byt konto'.

Hur kan jag skicka pengar i realtid?

Att skicka pengar till dina vänner i realtid sker på precis samma sätt som du är van vid, oavsett vilket konto du skickar från! Din vän kommer att ta emot pengarna på sitt Glase-konto direkt!

Kommer mitt Glase-konto fungera som mina andra konton?

Ja! När du använder ditt Glase-konto kan du fortfarande göra samma saker som du är van vid! Du kan enkelt betala, skicka pengar, njuta av erbjudanden och så mycket mer!

Finns det några begränsningar för mitt Glase-konto?

Om du inte har verifierat din identitet kommer du att ha en månadsgräns på 2500 SEK. Om du önskar ta bort denna gräns så kan du enkelt skanna din ID-handling och den enda gränsen du kommer ha är hur mycket du vill toppa upp ditt konto med! Vill du veta hur du gör det? Här hittar du instruktionerna!