Vad är återbäringsprogrammet?

Återbäringsprogrammet ger dig chansen att få upp till 3% cashback på allt du köper genom Glase. Oavsett om du handlar online eller i butik får du alltid upp till 3% tillbaka.

• För 1-11 köp/månad får du 1% tillbaka
  • För 12-19 köp/månad får du 2% tillbaka
  • För 20 eller fler köp/månad får du 3% tillbaka

För Glase's återbäringsprogram behöver du inte registrera något. Det registreras automatiskt för alla Glase-användare och alla köp (förutom när du skickar eller donerar pengar) oavsett vilken typ av konto du använder när du genomför köpet. Dessutom gäller detta utöver alla andra rabatter!

Till exempel:

Under månad 1 genomför du 1 köp för sammanlagt 1000 SEK - du får då 10 SEK tillbaka

Under månad 2 genomför du 12 köp för sammanlagt 2000 SEK - du får då 40 SEK tillbaka

Under månad 3 genomför du 22 köp för sammanlagt 3000 SEK - du får då 90 SEK tillbaka

Din totala återbäring blir alltså 140 SEK!

Vilka köp registreras för återbäringen?

Återbäring ges för alla köp med Glase enligt nedan:

• Köp i butiker
  • Onlineköp
  • Parkering
  • Taxi

Att skicka eller donera pengar via Alla Insamlingar räknas inte in i återbäringen.

När kommer återbäringen?

Återbäringen betalas endast ut om den överstiger 1 SEK. Nedan hittar du perioderna för utbetalningen av återbäringen:

• Januari, februari och mars -> Utbetalning i april
  • April, maj och juni -> Utbetalning i juli
  • Juli, augusti och september -> Utbetalning i oktober
  • Oktober, november och december -> Utbetalning i januari

Detta innebär att du sparar upp till din återbäring under tre månader. Efter detta betalas din återbäring ut till ditt Glase-konto varje kvartal.

Finns det någon minimumgräns för att jag ska få tillbaka pengar?

Ja, understiger återbäringen 1 SEK så kommer detta inte att betalas ut.

På vilket konto kommer jag att få min återbäring?

Du kommer att få din återbäring insatt på ditt Glase-konto, så oroa dig inte om du inte kan se din återbäring på ditt bankkonto. Glase-kontot är ett förbetalt konto, vilket innebär att så fort du mottagit din återbäring kan du använda den. Vill du hellre ha pengarna på ditt bankkonto? Inget problem, kika här för mer information.

Vem är berättigad till återbäring?

Återbäringsprogrammet registreras automatiskt för alla som laddat ner Glase-appen och genomfört köp i t.ex. butik eller online. Det spelar ingen roll om du handlar med ditt Glase-konto eller ditt bankkonto, om du Skannar & Betalar eller Blippar & Betalar. Du är alltid berättigad till återbäringen!