Vad är Touch ID (iOS) och fingeravtrycksautentisering (Android)?

Du kan enkelt godkänna dina köp genom att skanna ditt fingeravtryck.

Hur aktiverar jag Touch ID eller fingeravtrycksautentisering?

För att aktivera Touch ID eller fingeravtrycksautentisering behöver du gå följa instruktionerna nedan:

1. Välj 'Inställningar' i menyn
  2. Aktivera din Touch ID och fingeravtrycksautentisering genom att dra knappen till höger
  3. Godkänn detta med din Glase PIN-kod

Du kan nu godkänna köp enkelt med hjälp av ditt fingeravtryck!

Med vilka smartphones kan jag använda Touch ID eller fingeravtrycksautentisering?

I dagsläget kan du godkänna köp genom Touch ID med iPhone 5s eller högre och Android smartphones med fingeravtrycksautentisering.

Hur godkänner jag ett köp med Touch ID eller fingeravtrycksautentisering?

Det är väldigt enkelt. Om du önskar betala med Glase skannar du bara ditt fingeravtryck istället för att fylla i din Glase PIN-kod.