Du kan använda ditt betal- eller kreditkort för att toppa upp ditt Glase-konto snabbt och enkelt. Du behöver endast ge oss grundläggande information (förnamn, efternamn, födelsedatum och emailadress), du behöver alltså inte registrera några bankkonton eller verifiera din ID-handling*.

Hur kan jag toppa upp mitt Glase-konto?

Android
iOS
Det finns en kort-ikon i det övre högra hörnet på skärmen. Klicka på den.
Gå till dina tillgängliga konton (från början har du bara ett Glase-konto tillagt) genom att trycka på 'Öppna' i det övre högra hörnet.

Fyll i den summa du önskar toppa upp ditt Glase-konto med.
Swipea till vänster för att se de tillgängliga valen för detta konto.

Fyll i din kortinformation och klicka på 'Toppa upp'. Du kan även använda din smartphones kamera för att skanna kortinformationen (denna information kommer inte att sparas av Glase).
Klicka på 'Toppa upp'.

Godkänn med din Glase PIN-kod.
Du kan även hitta valet 'Toppa Upp Med Kort' i din kontolista.

För extra säkerhet krävs 3-D Secure autentisering. 3-D Secure är ett protokoll som är utformat för att vara ett extra säkerhetslager för betal- och kreditkortstransaktioner online.
Fyll i din kortinformation och den summa du önskar toppa upp ditt Glase-konto med och klicka sedan på 'Toppa upp'. Du kan även använda din smartphones kamera för att skanna kortinformationen (denna information kommer inte att sparas av Glase).

Du blir nu skickad till din banks hemsida för verifiering genom 3-D Secure. Detta kan vara via ett SMS, en inloggningssida eller säkerhetsfrågor (det beror på din bank). När verifieringen är klar kommer ditt Glase-konto att toppas upp.
Godkänn med din Glase PIN-kod.

För extra säkerhet krävs 3-D Secure autentisering. 3-D Secure är ett protokoll som är utformat för att vara ett extra säkerhetslager för betal- och kreditkortstransaktioner online.

Du blir nu skickad till din banks hemsida för verifiering genom 3-D Secure. Detta kan vara via ett SMS, en inloggningssida eller säkerhetsfrågor (det beror på din bank). När verifieringen är klar kommer ditt Glase-konto att toppas upp.

Är det säkert?

Ja! Som du märkt använder vi oss av 3-D Secure som extra säkerhet. Detta gör att det bara är du som kan använda ditt kort. Även om ditt kort är stulet så kan ingen använda din kortinformation för att toppa upp deras konto.

Vi lagrar inte någon information om ditt kort.

*Finns det några begränsningar?

Ja, du kan endast toppa upp 3 gånger per dag. Vi använder oss också av Smart Limits, vilket är individuellt för varje kund. Dessa gränser beror på registreringsprocessen (verifierad ID-handling, konfirmerad email, tillagd adress osv.) och din historik med oss. Kort sagt - desto mer du litar på oss, desto mer litar vi på dig.

Vad är serviceavgiften?

Det är en avgift på 2% för möjigheten att toppa upp med kort. Glöm inte att du alltid kan toppa upp ditt Glase-konto med ditt bankkonto eller fakturakonto gratis!