Vad är Skanna & Betala?

Skanna & Betala är en funktion som låter alla Glase-användare betala i butiker och online med deras smartphone genom att skanna en QR-kod. För att genomföra ett köp behöver du bara skanna QR-koden och godkänna köpet med din Glase PIN-kod.

Vad behöver min smartphone för att kunna Skanna & Betala?

För att kunna använda Glase behöver din smartphone ha nedan funktioner:

• Kamera med autofokus
  • Touchskärm
  • Internetuppkoppling via Wi-Fi, 3G eller 4G
  • Android eller iOS operativsystem

Vart kan jag Skanna & Betala?

Du kan betala i alla butiker som har en QR-kod med Glase's eller Seqr's logga.

Hur gör jag för att Skanna & Betala?

1. Öppna din Glase-app och klicka på Skanna & Betala på din hemskärm
  2. Skanna QR-koden
  3. När kassörskan har valt Glase som betalmetod kommer du att se köpet i din app
  4. Godkänn köpet med din Glase PIN-kod

Vilka QR-koder kan jag använda för att betala med Glase?

Du kan betala genom att skanna QR-koder som har Glase's eller Seqr's logga.