Vad är Glase?

Glase låter vem som helst med en smartphone att betala i butiker och online genom att antingen skanna QR-koder eller Blippa & Betala kontaktlöst.

Du kan även:

• Betala i butiker och online
  • Skicka och ta emot pengar
  • Registrera bonuskort och lojalitetsprogram
  • Spara kvitton digitalt
  • Utnyttja intressanta erbjudanden
  • Skänka pengar till välgörenhet
  • Betala parkering

Hur skiljer sig Glase från andra mobila betalningslösningar?

Glase kombinerar flera olika funktioner i en enda app. Appen erbjuder en billigare, snabbare och säkrare betalningslösning för både butiker och användare. Tack vare Glase's flexibilitet, kan appen användas både online och i butik med hjälp av dess användning av QR-koder och NFC-teknik. Både lojalitetsprogram och rabatter kan tillämpas - allt i en transaktion. Dessutom kan du skicka och ta emot pengar i realtid. Du behöver aldrig veta mottagarens kontonummer; utan väljer helt enkelt personen från dina kontakter eller anger ett telefonnummer.

Vem ligger bakom Glase?

Glase FinTech AB är ett svenskt, privatägt företag, grundat av A. Blomé, M. N. Larsson och P. Fredell 2017. Företaget har en e-pengar licens för 14 Europeiska länder. (Österrike, Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Portugal, Spanien, Sverige, Storbritannien).