Hoe start ik Live Chat?

Zie je dat icoon  (op smartphone) of chat box (desktop) rechtsonder? Klik hier!

Waarom moet ik een pre-chat-formulier invullen?

Dit formulier zal ons helpen om het chatgesprek naar de juiste agenten door te sturen. Hoewel we agenten over de hele wereld hebben, zou het kunnen dat de agent die jouw taal spreekt niet beschikbaar is.

In dat geval kan je een gesprek in het Engels starten of wachten tot de agent beschikbaar is.

Wat moet ik nog weten?

Bij het afsluiten van de chat, maken wij een ticket aan op basis van ons gesprek, deze kan je in de ticketgeschiedenis terugvinden.

Als we er niet in slagen om je te helpen tijdens de chat, zullen wij werken aan jouw ticket en je krijgt hiervan een melding zodra wij een oplossing hebben.

Ondersteuning via chat: kantooruren

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor jou tussen 9u en 17u van maandag tot vrijdag (CEST).

Na de uren kan je ons via de chat een berichtje achterlaten.