Hoe kan ik de Glase-app updaten?

Afhankelijk van het type smartphone gebeurt dit automatisch, zoniet kan je jouw telefooninstellingen aanpassen. Indien dit niet mogelijk is, ga dan naar de App Store of Google Play Store om je app te updaten.

iOS (iPhone 4) – Ik zie geen knop om verder te gaan?

Scrol helemaal naar beneden, het kan zijn dat de knop om verder te gaan uit het scherm valt.

iOS – Mijn camera opent niet? Wat nu?

In dit geval moet je de instellingen van je smartphone openen. Ga vervolgens naar ‘Glase’. Controleer of de app toegang heeft tot je camera. Indien niet, zet deze functie aan.

Ik krijg de melding dat mijn toestel niet compatibel is met de Glase-app? Wat nu?

Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben:

1. Om Glase te kunnen downloaden, moet je smartphone voldoen aan bepaalde functies, controleer of je deze hebt:

• Camera met autofocus
  • Touchscreen
  • Internetverbinding, via Wifi, 3G of 4G
  • Android of iOS besturingssysteem

2. Ook dien je te controleren of je regio op je smartphone ingesteld staat op België. Dit kan je terugvinden bij ‘Instellingen – Regio’.

Neem contact op met onze klantendienst indien het probleem niet opgelost raakt.

Ondersteunt mijn smartphone NFC?

NFC (Near Field Communication) is een contactloze methode om een betaling met Glase te doen. Om dit te gebruiken, moet je jouw smartphone even tegen een contactloze terminal houden terwijl je op het scherm Tap & Pay bent. Volg de onderstaande instructies om NFC op je smartphone in te schakelen:

Android: Startscherm > Instellingen > NFC > Schuifje inschakelen > Android Beam inschakelen