Hoe werken Glase aanbiedingen?

We publiceren voortdurend nieuwe aanbiedingen in de Glase-app. Wanneer je een aanbieding ziet die je wenst te gebruiken, ga je naar de winkel en neem je dat item mee naar de kassa. Je betaalt het artikel zoals je altijd doet wanneer je betaalt met Glase. Vervolgens ontvang je een sms ter bevestiging van jouw korting. De handelaar ontvangt de volledige betaling voor het product, dus je vindt de korting niet op je bonnetje, maar wanneer het geld van je rekening wordt afgeschreven, wordt jouw korting daar geregistreerd en wordt het geld voor het desbetreffende artikel in vermindering gebracht.

Hoe kiezen jullie welke producten er worden aangeboden?

We hebben een aantal partners waar we met samenwerken en we luisteren constant naar de wensen van onze gebruikers.

Moet ik het exacte item kopen dat wordt weergegeven in de Glase-app?

Onze aanbiedingen zijn een samenwerking met onze partners en ze zijn strikt beperkt tot het specifieke item dat in de app is gespecificeerd. Daarom is het belangrijk dat je het specifieke item koopt dat in de aanbieding wordt gepresenteerd.

Ik heb kocht een aanbieding, maar heb geen sms ontvangen?

Als je het juiste product hebt gekocht, maar geen bevestigingsbericht hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantendienst.

Ik heb problemen met het vinden van een product in de winkel?

Lokale uitzonderingen kunnen voorkomen. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de aanbieding beschikbaar is in de winkels die worden vermeld in de beschrijving van de aanbieding, maar het is aan de winkel om het specifieke item aan te bieden.