Wat is Touch ID (iOS) en vingerafdrukverificatie (Android)?

Je kan eenvoudig je betalingen bevestigen door je vingerafdruk te scannen.

Hoe activeer ik Touch ID of vingerafdrukverificatie?

Om Touch ID of vingerafdrukverificatie te activeren, volg onderstaande stappen:

1. Kies voor ‘Instellingen’
  2. Schakel hier je Touch ID of vingerafdrukverificatie in door het balkje naar rechts te schuiven
  3. Geef ter bevestiging je Glase-pincode in

Je kan nu je aankopen bevestigen met je vingerafdruk.

Ondersteunt mijn smartphone Touch ID of vingerafdrukverificatie?

Momenteel kan je met Touch ID je betalingen bevestigen met een iPhone 5s of een recenter model of met een Android smartphone die over vingerafdrukverificatie beschikt.

Hoe kan ik met Touch ID of vingerafdrukverificatie een betaling bevestigen?

Wanneer je wil betalen, kan je gewoon je vingerafdruk scannen in plaats van je Glase-pincode in te geven.