Je kan een krediet- of bankkaart gebruiken om snel en makkelijk je Glase-account te herladen. Om dit te doen, hoef je enkel jouw algemene persoonlijke informatie in te geven (voornaam, achternaam, geboortedatum en je e-mailadres). Het is dus niet nodig om een bankrekeningformulier in te vullen of een ID scan uit te voeren*.

Hoe kan ik mijn Glase-account herladen?

Android
iOS
Er bevindt zich een kaarticoon in de rechterbovenhoek van het scherm, druk hier op.
Ga naar 'Rekeningen' in het menu (in het begin zal je alleen het Glase Account beschikbaar hebben) door te drukken op de 'Open' knop.

Kies nu het bedrag waarvoor je jouw Glase account wenst te herladen.
Swipe naar links om de mogelijke mogelijkheden voor dit account te bekijken.

Geef je kaartgegevens in en druk op 'Herladen'. Let erop dat je de camera van jouw smartphone kan gebruiken om kaartgegevens te scannen (deze gegevens worden niet bewaard door Glase).
Druk op 'Herladen'.

Bevestig met je Glase-pincode.
Je kan de herlaadoptie in de rekeningenlijst vinden.

Voor extra veiligheid is er een exta 3-D Secure authenticatie nodig. 3-D Secure is een protocol ontworpen om te dienen als een extra veiligheidslaag voor online krediet- en bankkaart transacties.
Geef je kaartgegevens in en het bedrag waarmee je jouw Glase Account wil herladen. Let erop dat je de camera van jouw smartphone kan gebruiken om kaartgegevens te scannen (deze gegevens worden niet bewaard door Glase).

Je zal worden doorverwezen naar een Internetbrowser van je bank (3-D Secure formulier). Dit kan per sms-bevestiging, login formulier of beveiligingsvragen (afhankelijk van je bank). Na deze bevestiging is je Glase Account herladen.
Bevestig met je Glase-pincode.

Voor extra veiligheid is er een exta 3-D Secure authenticatie nodig. 3-D Secure is een protocol ontworpen om te dienen als een extra veiligheidslaag voor online krediet- en bankkaart transacties.

Je zal worden doorverwezen naar een Internetbrowser van je bank (3-D Secure formulier). Dit kan per sms-bevestiging, login formulier of beveiligingsvragen (afhankelijk van je bank). Na deze bevestiging is je Glase Account herladen.

Is het veilig?

Ja! Zoals je hebt gemerkt, gebruiken we 3-D Secure als extra beveiligingslaag. Op die manier kan jij alleen je kaart gebruiken. Zelfs als je kaart gestolen is, kan niemand anders je kaartgegevens gebruiken om een Glase-account te herladen.

*Zijn er beperkingen?

Ja. Glase geeft toestemming tot 3 herlaadbeurten per dag. We gebruiken ook Smart Limits, deze zijn individueel voor elke klant. Deze limieten hangen af van het registratie proces (gescand ID, email bevestigd, adres toegvoegd, etc.) en je geschiedenis bij ons. Over het algemeen geldt, hoe meer je ons vertrouwt, des te meer vertouwen we jou.

Wat zijn de servicekosten?

De servicekost bedraagt 2%. Vergeet niet dat je altijd je bankrekening (SEPA Direct Debit) kan koppelen.