Wat is Scan & Pay?

Scan & Pay is een functionaliteit waarmee elke Glase-gebruiker in de winkel en online met zijn smartphone kan betalen door simpelweg een QR-code te scannen. Als je een betaling wil uitvoeren, scan je de QR-code en keur je de aankoop goed met je Glase-pincode.

Wat heeft mijn smartphone nodig om Scan & Pay te kunnen gebruiken?

Om Glase te kunnen gebruiken, moet je smartphone over de volgende functionaliteiten beschikken:

• Camera met autofocus
  • Touchscreen
  • Internetverbinding, via Wi-Fi, 3G of 4G
  • Android of iOS besturingssysteem

Waar kan ik betalen met Scan & Pay?

Je kan in alle winkels en online betalen die voorzien zijn van een Glase of Seqr QR-code.

Hoe betaal ik met Scan & Pay?

1. Open je Glase-app en druk op Scan & Pay op je startscherm
  2. Scan de QR-code
  3. Wanneer de persoon aan de kassa Glase heeft geselecteerd als betaalmethode, ziet u uw aankoop in uw app
  4. Bevestig de aankoop met uw Glase-pincode

Welke QR-codes kan ik gebruiken om met Glaze te betalen?

Je kan betalen door QR-codes te scannen met een Glase- of Seqr-logo.