Tämä tili on saatavana vain Ruotsissa ja Suomessa.

Mikä Glase-laskutustili on?

Kun maksat Glase-sovelluksella, ostoksesi ja rahansiirtosi kerätään yhteen laskuun, joka lähetetään sinulle kuukausittain. Laskuun ei sisällytetä laskutusmaksua eikä korkokuluja, jos maksat laskun eräpäivään mennessä*. Näet käytettävissä olevan saldon sovelluksesta. Käytettävissä oleva saldo vähenee aina, kun teet ostoksen. Kun maksat laskusi, saldosi kasvaa. Glasein laskut laatii Collector (www.collectorbank.fi).

*Nimellinen vuosikorko on tällä hetkellä 19,2 % ja korkokulut lasketaan tilin velasta kuukauden lopussa. Erinä tapahtuvista maksuista veloitetaan käsittelymaksua 2,95 euroa kuukaudessa. 1000 euron todellinen vuosikorko 24 kuukauden maksuajalla on 28,7 %.

Korkoa voidaan muuttaa luottopolitiikkaa koskevien päätösten, vieraan pääoman menojen muuttumisen tai alla ilmoitetun päivämäärän jälkeen syntyneiden muiden menojen johdosta.

Miten haen Glase-laskutustiliä?

1. Mene sovelluksen kohtaan 'Tilit' ja paina 'Lisää tili'
  2. Valitse Glase-laskutustili ja hyväksy käyttöehdot mobiilipankkitunnuksellasi
  3. Pyyntösi joko hyväksytään tai hylätään välittömästi
  4. Yleensä pystymme tunnistamaan sinut heti, ja tilisi on heti aktiivinen. Joissakin tapauksissa, esimerkiksi jos sinulla on salainen puhelinnumero tai suojatut henkilötiedot, todentamiseen käytetään kuitenkin kirjettä. Kirje lähetetään kotiosoitteeseesi, ja se sisältää QR-koodin. Kun saat tämän kirjeen, avaa sovellus ja skannaa QR-koodi. Tilisi on nyt aktivoitu.
  5. Todista henkilöllisyytesi skannaamalla voimassa oleva henkilötodistus (ajokortti, henkilökortti tai passi)
    Kun olet todistanut henkilöllisyytesi, saat sovelluksessa 500 euron.

Milloin saan laskuni?

Ostoksesi kerätään laskuun kuukausittain, ja lasku lähetetään ostoksen jälkeisenä kuukautena. Jos siis olet tehnyt ostoksen tammikuussa, saat siitä laskun helmikuussa. Jos haluat tarkempaa tietoa, ota yhteyttä laskun laatijaan, joka on Collector (www.collectorbank.fi).

Minulla on kysyttävää laskustani, keneen voin ottaa yhteyttä?

Oletko kadottanut laskusi? Etkö ole saanut laskuasi? Onko sinulla jokin muu kysymys? Ota yhteyttä laskun laatijaan, joka on Collector (www.collectorbank.fi).

Kuinka paljon rahaa voin lähettää Glase-laskutustililtä?

Yläraja on 200 euroa kuukaudessa.

Voinko nostaa luottorajaa?

Kyllä, voit helposti hakea Glase-sovelluksessa korkeampaa luottorajaa. Toimi näin:

1. Napauta aloitusnäytössä Glase-laskutustiliä
  2. Napauta 'Nosta luottorajaa'
  3. Valitse haluamasi luottoraja
  4. Hyväksy antamalla Glasen PIN-koodisi

Pyyntösi joko hyväksytään tai hylätään välittömästi.

Millaisia käyttöehtoja Glase-laskutustiliin sovelletaan?

Voit lukea Glasen käyttöehdot Glase-laskutustilille tästä.