Kuinka päivitän Glase-sovelluksen?

Puhelimestasi riippuen päivitykset tapahtuvat automaattisesti. Jos näin ei ole, voit muuttaa asetuksia. Jos tämä ei ole mahdollista, päiviä sovellus App Storessa tai Google Playssa.

iOS (iPhone 4) – En näe painiketta, josta voin jatkaa eteenpäin.

Rullaa aivan alas. Etsimäsi painike voi olla näkyvän alueen ulkopuolella.

iOS - Kamerani ei avaudu. Mitä teen?

Avaa puhelimesi asetukset. Valitse 'Glase' ja tarkasta, onko sovelluksella pääsy kameraan. Jos näin ei ole, salli pääsy liukusäätimellä.

Saan ilmoituksen, että puhelimeni ei ole yhteensopiva Glase-sovelluksen kanssa. Mitä teen?

Tämä voi johtua monesta eri syystä:

1. Jotta voit ladata Glase-sovelluksen, puhelimesi on täytettävä tietyt vaatimukset. Varmista, että sinulla on:

• Kamera, jossa on automaattitarkennus
  • Kosketusnäyttö
  • Internet-yhteys (Wi-Fi, 3G tai 4G)
  • Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä

2. Tarkasta lisäksi, että puhelimesi asetuksissa alueeksi on valittu oikea maa. Löydät tämän kohdasta 'Asetukset - Alue'.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos yllä olevasta ei ole apua.

Tukeeko puhelimeni NFC-toimintoa?

Glase hyödyntää lähimaksuissa NFC-teknologiaa (Near Field Communication). Lähimaksulla maksaessasi pidät puhelinta hetken lähimaksupäätteen lähellä, kun puhelimessa on avoinna Tap and Pay -näyttö. Ota NFC käyttöön puhelimessasi seuraavasti:

Android: Aloitusnäyttö > Asetukset> NFC > salli > salli myös Android Beam