Mitä ovat Touch ID ja sormenjälkitunnistus?

Voit vahvistaa ostoksesi kätevästi skannaamalla sormenjälkesi.

Kuinka voin aktivoida Touch ID:n ja sormenjälkitodennuksen?

Voit aktivoida Touch ID:n ja sormenjälkitodennuksen seuraavasti:

1. Valitse valikosta "Asetukset"
  2. Aktivoi Touch ID ja sormenjälkitunnistus tästä siirtämällä liukusäädin oikealle
  3. Vahvista antamalla Glase PIN-koodi

Voit nyt vahvistaa ostoksesi sormenjäljelläsi.

Tukeeko puhelimeni Touch ID:tä ja sormenjälkitunnistusta?

Touch ID:tä voi tällä hetkellä käyttää maksujen vahvistukseen iPhone-puhelimen mallissa 5s ja sitä uudemmissa sekä sormenjälkitunnistusta tukevissa Android-puhelimissa.

Kuinka vahvistan maksun Touch ID:llä tai sormenjälkitodennuksella?

Jos olet aktivoinut Touch ID:n tai sormenjälkitunnistuksen, voit yksinkertaisesti skannata sormenjälkesi sen sijaan että syöttäisit Glase PIN-koodin.