Voinko liittää henkilötodistukseni moneen eri Glase-tiliin?

Et, samaa henkilötodistusta ei voi liittää useampaan tiliin. Jos henkilötodistus liitetään kahteen Glase-tiliin, kummankin tilin käyttö estetään. Ota tällaisessa tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Minulla on kaksi älypuhelinta, voinko aktivoida Glase-sovelluksen kummassakin puhelimessa?

Turvallisuussyistä käyttäjät voivat aktivoida sovelluksen vain yhdessä älypuhelimessa samalla kertaa. Jos lataat sovelluksen myös toiseen puhelimeen ja rekisteröidyt sillä, ensimmäisen puhelimesi rekisteröinti poistetaan automaattisesti.

Voinko vaihtaa Glasen PIN-koodin?

Kyllä, voit vaihtaa Glasen PIN-koodin helposti Glase-sovelluksessa.

1. Avaa Glase-sovellus
  2. Mene valikon kohtaan 'Asetukset'
  3. Valitse 'Vaihda Glasen PIN-koodisi'
  4. Syötä vanha Glase PIN-koodi ja napauta 'Jatka'
  5. Voit nyt antaa uuden Glasen PIN-koodin
  6. Vahvista Glasen PIN-koodisi

Jos olet unohtanut Glasen PIN-koodisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu auttaa sinua palauttamaan tilisi.

Mistä tiedän, että maksutilini on aktivoitu?

Kun lataat Glase-sovelluksen, sinun on helppo rekisteröityä. Lisää profiiliisi maksutili. Rekisteröinti on saatettu loppuun, kun käyttörajasi nostetaan muutaman minuutin kuluttua 0 eurosta ylös. Jos käyttöraja pysyy 0 eurossa, se merkitsee, että emme pystyneet todentamaan henkilöllisyyttäsi rekisteröinnin aikana. Skannaa henkilötodistuksesi vielä kerran, jotta voimme todentaa henkilöllisyytesi. Varmista, että kuvasi on tarkasti ja selvästi näkyvissä.

Näin skannaat henkilötodistuksen:

1. Avaa Glase-sovellus ja mene valikon kohtaan 'Profiili'
  2. Napsauta 'Todista henkilöllisyys'
  3. Valitse asiakirja, jota haluat käyttää henkilöllisyyden todistamiseen
  4. Todista henkilöllisyytesi ottamalla kuva henkilötodistuksen etusivusta ja takasivusta
  5. Saat viestin, kun todentaminen on saatettu loppuun!

Jos haluat käyttää vain Glase-tiliäsi, todentamista ei tarvita. Glase-tilisi aktivoituu välittömästi, mutta voit käyttää sitä vasta, kun olet ladannut sinne rahaa tai vastaanottanut rahaa kaverilta tai perheenjäseneltä. Katso tästä, miten tilille ladataan rahaa.

En saa aktivointikoodia. Mitä teen?

Tarkasta ensin, että olet antanut oikean puhelinnumeron, jossa on ensin maatunnus ja sitten puhelinnumerosi ilman alussa olevaa nollaa. Jos et edelleenkään saa aktivointikoodia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voinko liittää luottokorttini Glase-sovellukseen?

Glase-sovellukseen ei voi liittää luottokorttia, mutta voit milloin tahansa ladata Glase-tilillesi rahaa luotto- tai pankkikortillasi.

Mikä Glase-tili on?

Glase-tili on prepaid-tili. Se tarkoittaa, että Glace-tilille pitää ladata rahaa, ennen kuin sieltä voi maksaa tai lähettää rahaa. Rahan lataaminen tilille on hyvin helppoa. Glase-tili on myös se tili, jonne bonuksesi ja hyvityksesi maksetaan. Lue tästä tilistä lisää täältä.

Mikä on SEPA-suoraveloitustili?

Antamalla digitaalisesti SEPA-suoraveloitusvaltuutuksen annat Glaselle luvan veloittaa pankkitililtäsi Glase-sovelluksella tekemäsi maksut. Lue tästä tilistä lisää täältä.

Mikä Glase-laskutustili on?

Kun maksat Glase-sovelluksella, ostoksesi ja rahansiirtosi kerätään yhteen laskuun, joka lähetetään sinulle kuukausittain. Laskuun ei sisällytetä laskutusmaksua eikä korkoa, jos maksat laskun eräpäivään mennessä*. Näet käytettävissä olevan saldon sovelluksesta. Käytettävissä oleva saldo vähenee aina, kun teet ostoksen. Kun maksat laskusi, saldosi kasvaa. Lue tästä tilistä lisää täältä.