Kuinka lähetän rahaa?

Varmista ensin, että sekä sinulla että rahan vastaanottajalla on Glase-sovellus asennettuna ja rekisteröitynä puhelimessanne.

1. Kun avaat sovelluksen, paina 'Lähetä rahaa'
  2. Syötä vastaanottajan puhelinnumero tai paina 'Kontaktit' ja valitse puhelinnumero luettelosta
  3. Paina 'Jatka'
  4. Syötä summa, jonka haluat lähettää
  5. Halutessasi voit kirjoittaa vastaanottajalle viestin
  6. Paina 'Lähetä'
  7. Tarkasta maksun tiedot ja paina uudestaan 'Lähetä'
  8. Vahvista maksu Glasen PIN-koodillasi tai sormenjäljelläsi

Kaverisi saa rahan välittömästi omalle Glase-tililleen! Lue lisää Glase-tilistäsi tästä.

Missä valuutassa vastaanottajalle maksetaan?

Vastaanottaja saa rahan sen maan valuutassa, jonka hän ilmoitti rekisteröitymisen yhteydessä. (Esimerkiksi ruotsalainen Glasen käyttäjä saa belgialaiselta kaveriltaan maksun Ruotsin kruunuina).

Ketkä voivat lähettää rahaa ulkomaille?

Rahan lähettäminen (P2P) ulkomaille on mahdollista maissa, joissa sovellus on saatavissa.

Aiheutuuko minulle lisäkustannuksia, jos lähetän Glase-sovelluksella rahaa muihin Glase-maihin?

Ei, rahan lähettäminen Glase-sovelluksella ulkomaille on maksutonta!

Asetetaanko lähetettävän summan suuruudelle minkäänlaisia rajoituksia?

Kyllä, sille asetetaan tiettyjä rajoituksia, jotka riippuvat käyttämästäsi tilistä ja valuutasta. Lue lisää oman tilisi ja valuuttasi rajoista tästä.

Täytyykö meidän olla toistemme lähellä, jotta voimme lähettää rahaa?

Ei, voit lähettää rahaa miltä tahansa etäisyydeltä. Tarvitset ainoastaan vastaanottajan puhelinnumeron. Glase-sovelluksella voit lähettää rahaa jopa muihin maihin.

Mille tilille raha siirretään?

Raha siirretään aina vastaanottajan Glase-tilille. Lue lisää Glase-tilistä tästä.

Entä jos vastaanottajalla ei ole Glase-sovellusta?

P2P-rahansiirron voi suorittaa ainoastaan, jos sekä vastaanottajalla että lähettäjällä on Glase-sovellus puhelimessaan. Jos vastaanottaja ei ole vielä ladannut Glase-sovellusta ja yrität siirtää hänelle rahaa, sinulta kysytään, haluatko kutsua hänet Glasen käyttäjäksi vai haluatko peruuttaa rahansiirron. Jos päätät kutsua hänet Glasen käyttäjäksi, hän saa tekstiviestin, jossa häntä kehotetaan lataamaan sovellus. Saat tekstiviestissä vahvistuksen heti, kun vastaanottaja on ladannut sovelluksen. Sen jälkeen sinun pitää aloittaa P2P-rahansiirto alusta, jotta raha todella siirretään tililtäsi vastaanottajan tilille.