Voit ladata Glase-tilillesi rahaa nopeasti ja helposti omalla pankkikortillasi tai luottokortillasi. Sinun ei tarvitse täyttää sitä varten pankkitililomaketta tai skannata henkilötodistusta*, riittää kun annat meille tietyt henkilötietosi (etunimi, sukunimi, syntymäaika ja sähköpostiosoite).

Kuinka lataan rahaa Glase-tililleni?

Android
iOS
Näytön oikeassa yläkulmassa on kortin kuvake. Napauta kuvaketta.
Mene Tileihin (alussa sinulla on vain Glase-tili lisättynä) painamalla AVAA-painiketta.

Valitse sitten summa, jonka haluat ladata Glase-tilillesi.
Pyyhi vasemmalle, jotta näet tilin mahdolliset valinnat.

Anna korttisi tiedot ja napauta "LATAA RAHAA". Huomaa, että voit skannata kortin tiedot puhelimesi kameralla (Glase ei tallenna näitä tietoja minnekään).
Napauta LATAA RAHAA.

Vahvista antamalla Glasen PIN-koodi.
Löydät myös ”Kortin lataus” -vaihtoehdon Tilien listasta

Turvallisuuden lisäämiseksi käytämme myös 3-D Secure -todennusta. 3-D Secure -protokolla on verkossa tapahtuvien luottokortti- ja pankkikorttitapahtumien turvallisuutta lisäävä suojauskerros.
Anna korttisi tiedot ja summa, jonka haluat ladata Glase-tilille. Huomaa, että voit skannata kortin tiedot puhelimesi kameralla (Glase ei tallenna näitä tietoja minnekään).

Sinut saatetaan siis ohjata selaimeen ja pankkisi 3-D Secure -lomakkeeseen. Se voi olla pankistasi riippuen tekstiviestivahvistus, kirjautumislomake tai suojauskysymys. Vahvistuksen jälkeen rahan lataaminen Glase-tilille on saatettu päätökseen.
Vahvista antamalla Glasen PIN-koodi.

Turvallisuuden lisäämiseksi käytämme myös 3-D Secure -todennusta. 3-D Secure -protokolla on verkossa tapahtuvien luottokortti- ja pankkikorttitapahtumien turvallisuutta lisäävä suojauskerros.

Sinut ohjataan selaimeen ja pankkisi 3-D Secure -lomakkeeseen. Se voi olla pankistasi riippuen tekstiviestivahvistus, kirjautumislomake tai suojauskysymys. Vahvistuksen jälkeen rahan lataaminen Glase-tilille on saatettu päätökseen.

Onko rahan lataaminen kortilla turvallista?

On! Kuten huomasit, käytämme 3-D Securea turvallisuutta lisäävänä suojauskerroksena. Se varmistaa, että vain sinä itse voit käyttää tätä korttia. Vaikka korttisi varastettaisiin, kukaan muu ei pystyisi käyttämään korttisi tietoja rahan lataamiseen omalle Glase-tililleen.

*Onko rajoituksia?

On. Glase-tilille voi ladata rahaa 3 kertaa vuorokaudessa. Lisäksi käytämme Smart Limits -rajoituksia, jotka vaihtelevat henkilöstä toiseen. Nämä rajoitukset riippuvat rekisteröinnin etenemisestä (henkilötodistus skannattu, sähköpostiosoite vahvistettu, osoite lisätty jne.) sekä omasta käyttöhistoriastasi palvelussamme. Yleisesti voi sanoa, että mitä enemmän sinä luotat meihin, sitä enemmän me luotamme sinuun.

Mikä palvelumaksu on?

Veloitamme 2 %:n maksun palvelusta, joka mahdollistaa rahan lataamisen kortilla. Muistathan, että voit aina liittää Glaceen ilmaiseksi pankkitilisi tai laskutustilisi*!

*Tämä tili on saatavana vain Ruotsissa ja Suomessa.