Mikä Scan & Pay on?

Scan & Pay -toiminnolla jokainen Glasen käyttäjä voi maksaa ostoksensa myymälässä ja verkkokaupassa skannaamalla QR-koodin puhelimellaan. QR-koodin skannattuasi vahvistat ostoksesi Glase PIN-koodillasi. Siinä kaikki.

Millaisen puhelimen tarvitsen voidakseni käyttää Scan & Pay -toimintoa?

Scan & Pay -toiminnon käyttö edellyttää, että puhelimessasi on seuraavat ominaisuudet:

• Kamera, jossa on automaattitarkennus
  • Kosketusnäyttö
  • Internet-yhteys (Wi-Fi, 3G tai 4G)
  • Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä

Missä voin maksaa Scan & Pay -toiminnolla?

Voit maksaa Scan & Pay -toiminnolla kaikissa myymälöissä ja verkkokaupoissa, joilla on käytössä Glase- Seqr QR-koodi.

Miten Scan & Pay -toiminnolla maksetaan?

1. Avaa Glase-sovellus ja paina aloitusnäytössä painiketta Scan & Pay
  2. Skannaa QR-koodi
  3. Kun kassa on valinnut kassakoneesta maksutavaksi Glasen, näet ostoksesi sovelluksessa
  4. Vahvista ostos Glasen PIN-koodilla

Mitä QR-koodeja voin käyttää maksaessani Glase-sovelluksella?

Voit skannata Glasella QR-koodeja, joissa on Glasen tai Seqrin logo.