Kuinka maksaminen tapahtuu?

Glasen käyttäjänä voit maksaa ostoksesi myymälässä kahdella eri tavalla.

Jos myymälässä on maksupääte, joka hyväksyy lähimaksamisen, voit käyttää Tap & Pay -lähimaksutoimintoa. Pidät Android-puhelintasi maksupäätteen lähellä, kun puhelimessa on avoinna Tap & Pay -ruutu. On hyvä muistaa, että joissakin maissa tällaisille maksutapahtumille on asetettu ylärajat. Lue lisää tästä.

Jos myymälässä on käytössä Glase QR-koodi, voit käyttää maksamiseen Scan & Pay -toimintoa. Tässä tapauksessa yksinkertaisesti skannaat QR-koodin Glase-sovelluksella. Maksettava summa näkyy sen jälkeen puhelimen näytössä. Vahvista lopuksi ostoksesi henkilökohtaisella PIN-koodillasi. Lue lisää tästä.

Mikä on käyttörajani?

Näet käyttämäsi tilin senhetkisen käyttörajan sovelluksen aloitussivulta. Löydät tarkempia tietoja tilistäsi tästä.

Pitääkö minun siirtää rahaa etukäteen, jotta voin maksaa Glase-sovelluksella?

Ei, se ei ole tarpeen. Jotta voit maksaa Glase-sovelluksella, sinun pitää joko lisätä siihen maksutili tai ladata Glase-tilillesi rahaa luotto- tai pankkikortillasi. Lue tästä, miten voit ladata rahaa Glase-tilillesi, ja katso tästä, miten voit lisätä siihen maksutilin.

Milloin käyttörajaani lasketaan tai nostetaan?

Kun olet rekisteröitynyt sovellukseen, käyttörajasi on 75 euroa. Jokaisen maksun jälkeen ostoksen summa vähennetään tästä käyttörajasta. Kun Glase on veloittanut tämän summan käyttötililtäsi, käyttörajaasi nostetaan saman verran. Kolmen onnistuneen veloituksen jälkeen käyttörajasi nousee 75 eurosta 500 euroon. Näet senhetkisen käyttörajasi sovelluksen aloitusnäytöstä.

Milloin Glase-sovelluksella maksamani summat veloitetaan pankkitililtäni?

Kun maksat Glasella, yrityksemme Seqr Payments AB veloittaa summan muutaman päivän kuluttua ostoksen tekemisestä. Ensimmäisen ostoksesi maksu veloitetaan tililtäsi enintään 7 pankkipäivän kuluttua. Kun ensimmäisen ostoksen maksu on siirretty Glasen tilille, kaikki sitä seuraavat maksut veloitetaan pankkitililtäsi 2 pankkipäivän kuluessa.

Jos käytät Glase-tiliäsi, maksaminen tapahtuu hiukan eri lailla. Koska Glase-tilisi on prepaid-tili, voit käyttää sitä heti, kun olet ladannut sinne rahaa. Maksusi veloitetaan aina välittömästi.

Mitä tapahtuu, jos pankkitililläni ei ole katetta?

Jos maksat ostoksesi Glasella, ja emme pysty veloittamaan maksua pankkitililtäsi riittämättömän saldon takia, Glase-tilisi käyttö estetään. Yritämme veloittaa maksun uudestaan. Jos veloitus onnistuu, tilisi avataan automaattisesti. Jos veloitus ei vieläkään onnistu, otamme sinuun yhteyttä ja pyydämme sinua suorittamaan maksun itse. Kun olemme saaneet koko summan, Glase-maksutilisi aktivoidaan.

Voinko maksaa Glase-sovelluksella myös ulkomailla?

Käyttäjät voivat maksaa Glasella ulkomailla ilman lisäkustannuksia. Voit maksaa Scan & Pay -toiminnolla aina, kun myymälässä on Glase QR -koodi. Lisäksi voit maksaa Tap & Pay -toiminnolla aina, kun myymälässä on näkyvissä lähimaksutunnus ja kun Mastercard hyväksytään.

Aiheuttaako Glase-sovelluksen käyttö ulkomailla lisäkustannuksia?

Glasen käyttö ulkomailla on tällä hetkellä maksutonta.

Mikä vaihtokurssi on käytössä?

Käytettävä vaihtokurssi perustuu Ruotsin keskuspankin viralliseen vaihtokurssiin. Lue lisää napsauttamalla tästä.

Mistä löydän kuittini?

Löydät kuittisi valikon kohdasta 'Historia'.