Glase on saanut toimilupansa Ruotsin finanssivalvontaviranomaiselta, joka myös sääntelee sitä.

Seqr Payments AB toimii Ruotsin finanssivalvontaviranomaisen ("Finansinspektionen") valvonnassa toimiluvan saaneena maksulaitoksena ja sähköisen rahan liikkeeseenlaskijana maksupalveludirektiivin 2007/64/EY 4 artiklan tarkoittamassa merkityksessä. Seqr Payments AB tarjoaa Glase-sovelluksen mobiililompakkona näiden toimilupien perusteella. Ruotsalaisten toimilupiensa perusteella Glasella on myös lupa toimia koko Euroopan talousalueella.

Se Glase-yksikkö, jolla on Ruotsin finanssivalvontaviranomaisen (www.fi.se) hyväksyntä, on Seqr Payments AB (lupa nro: 045024).

Glase on saanut hyväksynnän Ruotsin tietosuojan tarkastuslaitokselta.

Ruotsin tietosuojan tarkastuslaitos julkaisi 12.6.2014 tutkimustuloksensa neljästä ruotsalaisesta henkilötietoja käsittelevästä maksulaitoksesta: Glase, WyWallet, Trustly ja Klarna. Tietosuojan tarkastuslaitos tarkasteli sitä, millaisia henkilötietoja nämä maksulaitokset keräävät ja miten ne käsittelevät kyseisiä tietoja. Glase oli tässä tutkimuksessa ainoa osapuoli, joka hyväksyttiin välittömästi ilman minkäänlaisia huomautuksia.

Miksi minun pitää todistaa henkilöllisyyteni Glase-sovelluksessa?

Meidän on lain mukaan tiedettävä asiakkaidemme henkilöllisyys, ja sen vuoksi käyttäjien on todistettava henkilöllisyytensä Glase-sovelluksessa rekisteröinnin yhteydessä. Voit tehdä tämän skannaamalla henkilötodistuksesi Glase-sovellukseen. Tämä menettely on sovellettavan lainsäädännön mukainen, ja sekä finanssivalvontaviranomainen että tietosuojaviranomainen ovat hyväksyneet sen.

Puhelimeni on varastettu tai kadonnut, mitä teen?

Voit pyytää Glase-tilisi käytön estämistä samalla tavalla, kuin pankkikortin kadottua. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Glase-tilini käyttö on estetty. Miten voin aktivoida sen uudelleen?

Jos tilisi on suljettu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Onko Glase turvallinen palvelu?

Sovellus itsessään on suojattu salauksella. Tämä tarkoittaa, että sinun on vahvistettava kaikki maksusi henkilökohtaisella Glasen PIN-koodillasi. Lisäksi sovellusta ja tiliä, johon olet rekisteröitynyt älypuhelimellasi, ei voida kloonata toisella älypuhelimella käyttöä varten.

Miksi Glase pyytää pääsyä kameraani?

Puhelimesi kameraa käytetään QR-koodin skannaamiseen maksamisen yhteydessä. Tarvitsemme kameraasi myös rekisteröinnissä, kun otat kuvan henkilötodistuksesi etu- ja takasivusta, passistasi tai ajokortistasi asiakastunnistustamme (KYC) varten.

Miksi Glase pyytää pääsyä kontakteihini?

Glase-sovelluksella voit lähettää rahaa kavereillesi heidän puhelinnumerojensa perusteella, eikä tavanomaisia pankkitietoja käyttäen. Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, tarvitsemme pääsyn kontakteihisi.

Kuinka henkilötietojani käsitellään?

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely tapahtuu käyttöehtojemme mukaisesti. Rekisteröityessäsi Glasen käyttäjäksi keräämme sinulta tietyt henkilötiedot voidaksemme tarjota ja hallinnoida palvelumme, tiedottaa sinulle palvelustamme ja tarjouksistamme ja täyttää lakisääteiset velvollisuutemme.