Millaisen älypuhelimen tarvitsen voidakseni käyttää Glasea?

Glasen käyttö edellyttää, että puhelimessasi on seuraavat ominaisuudet:

• Kamera, jossa on automaattitarkennus
  • Kosketusnäyttö
  • Internet-yhteys (Wi-Fi, 3G tai 4G)
  • Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä

Kuinka asennan Glasen puhelimeeni?

Lataa Glase ensin ilmaiseksi App Store- tai Google Play -kaupasta. Rekisteröidy sitten puhelimellasi sovelluksen ohjeiden mukaisesti:

1. Valitse maasi ja hyväksy yleiset käyttöehdot
  2. Syötä sähköpostiosoitteesi
  3. Valitse itsellesi Glasen PIN-koodi. Se on henkilökohtainen koodi, jolla vahvistat sekä rekisteröinnin että maksut
  4. Vahvista valitsemasi Glasen PIN-koodi
  5. Syötä puhelinnumerosi
  6. Syötä aktivointikoodisi. Tämä koodi lähetetään automaattisesti tekstiviestinä antamaasi puhelinnumeroon

Olet nyt rekisteröitynyt Glasen käyttäjäksi ja voit vastaanottaa rahaa muilta käyttäjiltä. Jotta voit itse maksaa Glase-sovelluksella, sinun pitää lisätä siihen maksutili tai ladata Glase-tilillesi rahaa luotto- tai pankkikortillasi. Lue tästä, miten voit ladata rahaa Glase-tilillesi, ja katso tästä, miten voit lisätä siihen maksutilin.

Mikä PIN-koodi minun tulee syöttää?

Rekisteröinnin aikana sinua pyydetään syöttämään Glasen PIN-koodi. Glasen PIN-koodi on salainen tunnusluku, jonka valitset itse. Sitä kysytään myös aina, kun maksat skannaamalla QR-koodin (Scan & Pay).

Missä muodossa ilmoitan syntymäaikani Glase-sovelluksessa?

Syntymäaika ilmoitetaan muodossa VVVV-KK-PP. On tärkeää, että myös väliviivat ovat paikoillaan.

Ketkä voivat käyttää Glasea?

Glasea voi käyttää jokainen vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö!

Onko Glase ilmainen?

Kyllä! Voit ladata Glasen ilmaiseksi App Store- tai Google Play -kaupasta. Myös Glasella maksaminen on ilmaista kaikille.

En löydä Glase-sovellusta sovelluskaupasta

Tarkista, että älypuhelimesi asetuksissa on oikea maa (esim. Suomi). Jos puhelimessasi on esimerkiksi asetettu maaksi Australia, et löydä Glasea mistään, koska se ei ole tällä hetkellä saatavana Australiassa.

Pitääkö minun siirtää rahaa etukäteen, jotta voin maksaa Glase-sovelluksella?

Tämä riippuu siitä, mitä tiliä haluat käyttää maksamiseen. Jos käytät Glase-tiliäsi, joka on prepaid-tili, sinun pitää siirtää tilille rahaa, ennen kuin voit käyttää sitä maksamiseen. Haluatko tietää, kuinka teet sen? Katso tästä. Jos haluat liittää sovellukseen pankkitilisi ja käyttää sitä maksamiseen, sinun ei tarvitse ladata rahaa erikseen. Kun olet antanut pankin tiedot, saat automaattisesti käyttörajan. Tätä summaa ei veloiteta pankkitililtäsi, vaan se osoittaa Glase-sovelluksen ostorajan. Jokainen Glasella maksamasi summa veloitetaan pankkitililtäsi lyhyen ajan kuluttua. Lue lisää tästä.

Voinko vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Valitse valikosta 'Profiili' ja vaihda sähköpostiosoitteesi. Sen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa uusi osoite pitää vahvistaa.