Mikä Glase on?

Glase on sovellus, jolla voit suorittaa mobiilimaksut nopeasti, helposti ja aivan ilmaiseksi. Maksat käden käänteessä joko skannaamalla QR-koodin (Android ja iOS) tai käyttämällä Tap & Pay -toimintoa myymälän lähimaksupäätteessä (vain Android).

Sovellus tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

• Maksaminen myymälöissä ja verkkokaupoissa
  • Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen
  • Kanta-asiakasohjelmien lisääminen
  • Kuittien digitaalinen tallentaminen
  • Kiinnostavien tarjousten saaminen

Kuinka Glase eroaa muista mobiilimaksamisen menetelmistä?

Glasessa on yhdistetty kaikki tarvittavat ominaisuudet yhteen yksinkertaiseen mobiilisovellukseen. Se on nopeampi ja turvallisempi maksutapa sekä kaupoille että kuluttajille. Joustavuutensa ansiosta sovellusta voidaan käyttää sekä verkkokaupoissa että myymälöissä, jotka hyödyntävät QR-koodeja ja NFC-lähimaksutekniikkaa. Sovellus tarjoaa mahdollisuudet asiakasohjelmien ja alennusten määrittämiseen, ja niitä voidaan soveltaa kaikkiin maksutapahtumiin. Lisäksi voit lähettää rahaa kavereille ja vastaanottaa rahaa kavereilta välittömästi ja ilmaiseksi heidän puhelinnumeroidensa perusteella (pankkitilitietoja ei tarvita). Glasen patentoitu teknologia perustuu tapahtumakytkimeen, joka varmistaa, että käyttäjien nauttima suojaus on koko toimialan paras.

Kuka Glasen tarjoaa?

Glase Fintech AB on ruotsalainen yksityinen yritys, jonka A. Blomé, M.N. Larsson ja P. Fredell perustivat vuonna 2017. Yrityksellä on toimilupa sähköisen rahan liikkeeseenlaskijana 14 Euroopan maassa (Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Luxemburg, Malta, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi).